Nieuws

Haag en Veld weer strak in de lak!

Na precies elf maanden uitvoering zijn de de laatste werkzaamheden op de Haag en Veld flats in Amsterdam Zuid-Oost afgerond. Tijdens de eerste negen maanden zijn de twee flats aan de buitenzijde onder handen genomen.

B8U - Winnaar Mitros Badkamerchallenge

Met trots kunnen wij u meedelen dat wij dinsdag 14 maart tot winnaar zijn uitgeroepen van de Badkamerchallenge van Mitros. In de challenge is de markt uitgedaagd een concept te ontwikkelen voor het renoveren van een badkamer binnen één dag!

Ariaweg vernieuwd

Campagne Verduurzaming bestaand Vastgoed

Lees vandaag de bijlage ‘Verduurzaming bestaand vastgoed’ van Mediaplanet.

Weer 130 woningen verduurzaamd!

In opdracht van de Alliantie heeft Rutges Vernieuwt weer 130 woningen verduurzaamd. Vrijdag 16 december is dat met de bewoners gevierd onder het genot van heerlijke oliebollen!

Zonnepanelen geplaatst

In opdracht van de Alliantie zijn de eerste zonnepanelen geplaatst op de woningen aan de Van Gangelenstraat in Huizen.

Nog even geduld

De werkzaamheden in De Baarjes voor woningcorporatie Rochdale zijn nog in volle gang. Daarom ook het advies nog even geduld te hebben. Na de werkzaamheden zal het er weer tiptop uit zien!

Ondertekening gevelcontract Havensteder

Dinsdag 8 november heeft Rutges Vernieuwt samen met vijf andere partijen het gevelcontract van Havensteder getekend. Dit was reden voor een feestje! 

BETER OP DE METER is schaalbaar energetisch renoveren

Met de kant-en-klare pakketten van BETER OP DE METER kunnen corporaties in korte tijd en voor een betaalbare prijs de energieprestatie van hun woningvoorraad verbeteren. Voor bewoners betekent dit meer comfort en geen klachten meer over vocht en tocht.

Gevelonderhoud voor Rochdale

Vandaag zijn we gestart met de eerste van drie projecten in stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam. Hier voeren we gevelonderhoud uit in opdracht van woningbouwvereniging Rochdale. Naast het buitenschilderwerk worden ook de trappenhuizen geschilderd.