Zelfstandig timmerman / houtrotreparateur

Zelfstandig timmerman / houtrotreparateur

Ben je een ervaren onderhoudstimmerman en werk je graag zelfstandig? Vind je het leuk om ingezet te worden op verschillende projecten, o.a. voor het doen van houtrotreparaties? Voor onze renovatie- en onderhoudsprojecten zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandige timmerman/houtrotreparateur.

De functie

Je werkt zelfstandig aan houtrotherstel en kleinschalig timmerwerk op verschillende projecten: onderhoud en renovatie van met name (bewoonde) woningen, zorginstellingen en scholen. Je werkzaamheden bestaan uit het vakkundig verrichten van onder andere houtrotreparaties, kozijnvervangingen, geveltimmerwerk en aftimmerwerk. Ook werk je soms aan een modelwoning of doe je mutatieonderhoud. Je bent zelf verantwoordelijk voor de planning van je werk en voor de correcte afhandeling ervan. Dit doe je uiteraard in goed overleg met de projectleider, voorman of uitvoerder. Voor de uitvoering van het werk krijg je de beschikking over een eigen bus met gereedschap. Bekijk ook eens het filmpje van onze timmerman Arian: https://www.youtube.com/watch?v=q4NHwEWtcE0

Je profiel

Je bent in het bezit van een diploma voortgezet timmerman/niveau 3, of een diploma gezel schilder/niveau 3. Je hebt ruime ervaring met het herstellen van houtrot en je kunt zelfstandig klein timmerwerk uitvoeren. Uiteraard beschik je over uitstekende kennis van materialen, middelen en toepassingstechnieken. Ook heb je kennis van veilig en gezond werken. Verder zijn je sociale vaardigheden goed ontwikkeld en ben je klantgericht. Je kunt zelfstandig werken en organiseert je werk efficiënt. Het is een voorwaarde dat je in de directe omgeving van Utrecht woont.

Wij bieden

Bij ons hebben alle medewerkers een goed salaris. Daarnaast werk je met de beste gereedschappen en materialen, onder veilige en plezierige omstandigheden. Na een ruime inwerkperiode, zorgen we ervoor dat je kennis en kunde bij de tijd blijft. Wij vinden ontwikkelen en opleiden belangrijk.

Interesse?

Ben jij de vakman die wij zoeken? Wil je graag voor een deskundig, ambitieus en enthousiast bedrijf werken? Stuur dan je sollicitatie naar Lia Verhoeven aan tverhoeven@rutgesvernieuwt.nl. Voor vragen kun je contact met haar opnemen op 030-8906436 of met Corin Videler op 030-8906413.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.