Uitvoerder bouwkundig

Uitvoerder bouwkundig

Ben je uitvoerder en wil je werken aan (grote) woningrenovatieprojecten? Word je blij van tevreden bewoners? Bekijk dan deze vacature!

Wij zoeken een enthousiaste bouwkundige uitvoerder uit de regio Utrecht voor de renovatie van woningen!

De functie

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van met name de renovatie van badkamers, keukens en toiletten in huurwoningen. Daarnaast handel je ook de nazorg van afgeronde projecten snel en vakkundig af.

Je werkzaamheden bestaan uit:

-       werkvoorbereiding en planning

-       opnames, vaststellen meer- en minderwerk, administratie en opleveringen

-       afroepen van materialen

-       aansturing van onderaannemers en bouwplaatspersoneel

-       contact met opdrachtgever

Je profiel

Voor de functie van uitvoerder zoeken wij een in de praktijk gevormde kandidaat (met bijvoorbeeld een bouwkundige of installatie achtergrond).  Je kan zelfstandig werken, bent flexibel, durft initiatief te nemen, en weet het werk goed te plannen, organiseren en coördineren. Als uitvoerder verricht je je werkzaamheden in bewoonde woningen en heb je dagelijks contact met huurders. Je hebt regelmatig overleg met opdrachtgevers en je moet vaklieden aansturen. Goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook een vereiste. Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs. Voor deze functie is het een voorwaarde dat je in de directe omgeving van Utrecht woont.

Rutges biedt

een uitdagende en afwisselende functie binnen een professionele en ambitieuze werkomgeving. Een gedegen inwerkperiode is vanzelfsprekend en er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Bij deze functie hoort een goede beloning en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Wil jij de uitdaging aangaan? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar tverhoeven@rutgesvernieuwt.nl, ter attentie van Lia Verhoeven, HR Manager. Voor vragen kun je contact met haar opnemen op 030-8906436 of met Corin Videler op 030-8906413.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.