Projectleider bouwkundig

Projectleider bouwkundig

Ben jij ondernemend, resultaatgericht en een ervaren bouwkundig projectleider met passie voor renovaties van woningen? Dan zoeken we jou! In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij een ervaren bouwkundige projectleider renovatie en onderhoud.

Als bouwkundig projectleider ben je van opname tot oplevering verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van meerdere renovatieprojecten en/of onderhoudsprojecten. Je werkt in een team waarbinnen je uitvoerders, planvoorbereiders en een woonconsulent aanstuurt.

Je rol bestaat o.a. uit:

  • Vraagbaak/adviseur tijdens de planontwikkelingsfase;
  • De woonconsulent adviseren en begeleiden bij de communicatie met bewoners, en samen met de woonconsulent draagvlak creëren en instemming verkrijgen van de bewoners;
  • Het leiden van de planteamvergaderingen;
  • Aanspreekpunt voor opdrachtgever(s);
  • Doelmatige planning en organisatie van de projecten;
  • Bewaking van de kwaliteit, veiligheid en productiviteit;
  • Inkoop van materialen en het contracteren van onderaannemers;
  • Projectadministratie;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van onze eigen organisatie.

Je profiel

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Als persoon ben je analytisch ingesteld met een echte aanpakkersmentaliteit. Je scheidt hoofd- en bijzaken, waardoor je overzicht behoudt. Omdat je in deze functie met veel verschillende partijen en doelgroepen te maken krijgt, is het belangrijk dat je duidelijk en effectief communiceert, waarbij je niet voorbij gaat aan ieders verschillende belangen. Met het team ga je voor het gezamenlijke succes.

Rutges Vernieuwt biedt

een uitdagende en afwisselende functie binnen een professionele en ambitieuze werkomgeving. Binnen het team heerst een prettige, collegiale werksfeer. Een gedegen inwerkperiode is vanzelfsprekend en er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Bij deze functie hoort een goede beloning en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Wil jij de uitdaging aangaan? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar tverhoeven@rutgesvernieuwt.nl, ter attentie van Lia Verhoeven, HR Manager. Voor vragen kun je contact met haar opnemen op 030-8906436of Corn Videler op 030-8906413.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.